Automatinis įrenginys maišeliams ant batų uždėti

29.0077.00

Produkto kodas: 1005001624139396 Kategorija:

Aprašymas

Automatinis įrenginys maišeliams ant batų uždėti

Dėžutės formos įrenginio viduje įstatomi maišeliai. Tereikia įkišti koją iš viršaus ir batas automatiškai apmaunamas maišeliu. Maišelis yra su guma, todėl patikimai laikosi ant batų.

  • Mūsų batų užvalkalai yra vienkartiniai plastikiniai vandeniui atsparūs batų užvalkalai, skirti patalpoms. Tinka prie daugelio tipų batų. Batų dangtelio dozatoriaus dydis yra 16,8 x 8,9 x 5,3 colio, o vidinis ilgis yra 13,3 colio. Plačiai naudojamas namuose, biure, laboratorijoje, prekybos centre ir pan. Puikiai tinka naudoti įmonėms, kurios turi turėti batų užvalkalus darbuotojams ir svečiams.

    Svarbiausia yra sustorėjusi spyruoklė ir stabilūs kabliukai, kurie padidino patvarumą ir stabilumą. Neslystantis dugnas ir aukščiausios kokybės abs medžiaga, kuri padidino saugumą ir yra tvirta, gali būti naudojama daugelį metų.

    Automatinis batų užvalkalų dozatorius gali išlaikyti jūsų grindis ir kilimus švarius ir tvarkingus, todėl jums nereikia valyti kasdien.

Batų dangtelio dozatorius be baterijos, veikiantis ant mechaninės spyruoklės; Automatiškai atpalaiduoja batą, kai atsistojate į dozatoriaus vidurį, taupo energiją ir yra ekologiškas

Lengvas paruošimas naudojimui

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Automatinis įrenginys maišeliams ant batų uždėti”
Review now to get coupon!

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *